HELLO, IT'S FOU

ABOUT

PAINTING, DRAWING & CERAMICS. 


CAT // Sóc una artista que treballa el dibuix, la pintura i la ceràmcia creant un simbolisme propi per parlar de la natura, el paisatge, la dona i la connexió entre ells. 
Observant el meu paisatge i les meves experiències des d'una perspectiva feminista, creo un simbolisme màgic vinculat a la idea de la memòria ancestral i el misticisme pagà.
Elements com el foc, el riu, la vida salvage i l'ascenció espiritual a través de la natura són molt importants en la meva obra. Elements básics amb els que no podem perdre la connexió i el record per tal de no oblidar qui som, d'on venim i com podem seguir existint.


ENG // I'm an artist who works ceramics, painting and drawing creating my own lenguage and symobology to talk about nature, landscape, woman and the connexion between all these elements.
By observing my landscape and my life experiences from a feminist point of view, I create a magic symbolism connected to the idea of the ancestral memory and the pagan misticism. 

Elements like the fire, the river, wild life, home and the espiritual ascencion through nature are the most important elements in my work. Basic elements for human life and with the ones we lost our connexion and memory.